Winter Jazz 2021

Efter en forrygende online Summer Jazz-festival med gigantisk kunstnerisk succes kommer nu februar måneds WINTER JAZZ 2021, der også er en ren online-begivenhed af højeste kvalitet.

Winter Jazz  kan med stolthed præsentere en vifte af spændende online-koncerter med store profiler i HD-kvalitet, som feinschmeckere og elskere af skøn lyd og gode billeder vil elske. Årets festival er kurateret af Benjamin Koppel som trækker på sit store netværk og alle musikelskere, der tørster efter at opleve live-musik, kan glæde sig til koncerter med bl.a. Alex Riel, Christian Hjelm, Kristoffer Sonne, Rikke Sandberg, Josefine Cronholm, Pierre Dørge, Anders Koppel, Mark Linn, Molly Koppel, Kenny Werner, Tom McEwan, Michael Møller og mange flere.

Ved at købe online billet til Winter Jazz 2021 støtter du dansk kulturliv og er med til at sikre, at der stadig er et levende musikliv - også efter corona. En partoutbillet til 374 kroner giver online adgang til både de 10 Winter Jazz-koncerter, der optages i The Village-studiet i Vanløse, samt alle koncerterne fra Summer Jazz 2020.

Når du har købt din billet, sender vi dig adgang via link og adgangskode til koncerterne, der vil blive launchet enkeltvis fra 9. til 18. februar.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50