Xhall åbner under buen

02.09.2019
Tre borgmestre er med, når Xhall åbner som nyt skateanlæg tirsdag den 3. sep. 2019, kl. 15.00-18.00 under Bispeengsbuen på Nørrebro.

Efter 3½ års hårdt arbejde slår Copenhagen Skatepark endelig dørene op til et nyt indendørs skateanlæg under Bispeengsbuen mellem Københavns- og Frederiksberg Kommune. Xhall har Hillerødgade 53, 2200 København N. som den officielle adresse.

Åbningen finder sted tirsdag den 3. september 2019 fra kl. 15.00-18.00. Undervejs vil der være opvisning på skateboard, borgmestertaler, kaffe og kage.

Tre borgmestre på programmet

Hele tre borgmestre har bedt om ordet ved åbningen. Først er det Franciska Rosenkilde, der er kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune, derefter Karina Vestergård Madsen, der er teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, og endelig er det Simon Aggesen, der er borgmester for Frederiksberg Kommune.

Driften af Xhall bliver fremover forankret hos Copenhagen Skatepark, der er en del af Kultur V under Kultur- og Fritidsforvaltningen. Teknik- og Miljøforvaltningen stiller arealet til rådighed, og har også stået for projekteringen af anlægget, der bogstaveligt talt ligger på kommunegrænsen mellem Københavns- og Frederiksberg Kommune.

Skateopvisning og skåltaler

Programmet for åbningen er som følger:

  • 15.00 Dørene åbnes
  • 15.30 Skateboard opvisning og DJ
  • 16.10 Franciska Rosenkilde, kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune
  • 16.20 Karina Vestergård Madsen, vikarierende teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune
  • 16.30 Simon Aggesen, borgmester i Frederiksberg Kommune

Alle er velkomne.