Vi flyver, kører med jeep og går zombiemarch

19.06.2019
  • teen yoga
Der er yoga for teens, børn eller hele familien. Efterårets program for Zone2 er nu på gaden med rytmik, rollespil, dans, drama og musik.

”Vi flyver, kører med jeep og går zombiemarch hen til Hulabulabjergets yogajungle,” fortæller Maiken Winkler om Floga Familieyoga for de 4-6-årige. Maiken underviser dette efterår tre yogahold i Zone2: Familieholdet, børneyoga for de 7-10 årige og teenyoga for de 10-13 årige.

Dans, drama eller musik

Er yoga ikke lige noget for dig og dit barn? Så har du har mulighed for at tilmelde dit barn (0-18 år) til rytmik eller rollespil, dans, drama eller musik, 

Der er flere rytmikhold inddelt efter alder, hvor du og dit barn trommer, synger og sanser sammen. Derudover er der dansehold for 5-15-årige delt efter alder og erfaring. Børn og unge kan desuden gå til klaver eller guitar, drama, rollespil eller skriveværksted.

Babyrytmik eller baby Groove

Zone2 Børnekultur har aktiviteter for hele målgruppen, der rækker fra små babyer til unge op til 18 år. Er du på barsel, kan du gå til Babyrytmik, hvor du synger, vugger og triller med din baby -  eller til Baby Groove, hvor du danser med din baby i bæresele og selv får rørt dig på den sjove måde.

Folder i skoletasken, kulturhuset eller på biblioteket

Det nye program for holdaktiviteter i Zone2 er netop blevet lanceret. Har du ikke set folderen endnu, finder du den i Valby Kulturhus, på dit lokale bibliotek eller måske i dit barns skoletaske.

Holdstart i august

Sæsonen starter ultimo august og kører til primo december. På hjemmesiden for Valby Kulturhus kan du få meget mere at vide om holdene, og om hvordan du tilmelder dig. 

Læs mere om Zone2's holdaktiviteter her.