Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

 

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

 

Valby Hallen er nu åben igen, men kun for foreningsbrug

12.06.2020
Private idrætsbrugere henvises til Hafnia-Hallen, Grøndal MultiCenter, Nørrebrohallen, Svanemøllehallen og Prismen. Læs her om genåbningen.

Opdateret den 9. september 2020

Forsamlingsforbuddet er nu nedjusteret til 50 personer i Københavns Kommune. For brugen af Københavns Kommunes faciliteter betyder det, at der nu højst må være 50 personer til stede samtidig pr. zoneinddeling, når større områder bliver underopdelt. Dette gælder foreløbigt til d. 22. september 2020.

Der er åbent for brug af omklædningsrum. Vi skal dog stadig passe på hinanden og færdes med omtanke, hvorfor følgende gælder:

  • Omklædnings- og badefaciliteter kan benyttes, hvis holdet/foreningen sørger for aftørring af kontaktflader efter sig
  • Der vil være personbegrænsning på omklædnings- og badefaciliteter
  • Vi opfordrer til, at man fortsat klæder om hjemmefra, hvis det er muligt
  • Det er tilladt at opholde sig i foyerområder, men vi opfordrer generelt til at opholde sig mindst muligt på anlæggene.

For at flest muligt kan bruge vores faciliteter vil vi i en overgangsperiode holde bade- og omklædningsfaciliteter lukkede. Du vil derfor skulle klæde om hjemmefra.

Bemærk også, at der er en begrænsning på, hvor mange personer, der må benytte faciliteterne samtidig. Maksimumantal fremgår i det enkelte lokale.

Er du forælder til et barn, der dyrker foreningsidræt, håber vi at kunne overtale dig til ikke at kigge på, da du tæller med i maksimumantal personer. Du kan hente dit barn ved indgangen, når undervisningen er slut.

I Valby Hallen tager vi følgende tiltag for at du kan færdes sikkert således at vi formindsker risiko for smittespredning af Covid-19.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger til rengøring og desinfektion

  • Der vil være dispensere med håndsprit ved indgangen, udgangen og ved alle toiletter
  • Ophold i foyer er ikke tilladt, man skal forlade anlægget umiddelbart efter endt træning.
  • Vi anbefaler, at alle overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd, herunder jævnlig og grundig håndvask samt man holder afstand og udviser hensyn til hinanden
  • Vi opsætter skiltning med oplysninger om generelle sikkerhedsregler
  • Foreninger skal rengøre kontaktflader før og efter hver brug med wipes. Rengøringen skal være afsluttet senest 5 minutter før tiden udløber.
  • Hvis du udviser symptomer på Covid-19 beder vi dig ikke om at benytte stedet.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50