Ungdomskoncert inspirerer og imponerer publikum

11.11.2019
  • ""
  • ""
  • ""
  • ""
  • ""
  • ""
  • ""
Jimbo Jet, CC & Irfan, Peter Schmidt, Dorki, Sulle og K.I.I.N.G optrådte med deres originale musik til koncerten ’Musikken er mit talerør’.

Syv unge, som på hver deres vis er knyttet til Hellebro, der er et bo- og værested for unge, optrådte med deres originale musik til koncerten ’Musikken er mit talerør’, der fandt sted torsdag d. 31. oktober i Valby Kulturhus.

De ca. 120 publikummer hujede og klappede af de talentfulde unge, hvoraf de fleste ikke havde stået foran så stort et publikum før.

”Det er nogle meget inspirerende unge mennesker” - sagde en af aftenens publikummer.

Koncerten og den efterfølgende ungdomsdebat var arrangeret af fem pædagogstuderende fra Københavns Professionshøjskole i samarbejde med Valby kulturhus og Hellebro.

Hellebro er en privat velgørende forening, der tilbyder unge hjemløse og udsatte mellem 18-29 år et helhedsorienteret tilbud med værested, herberg, jobs og overgangsboliger.

Musik er mere end underholdning

”De unge, vi har samarbejdet med, har et fantastisk talent for at formidle, hvad de har på hjertet gennem deres musik”, fortæller en af de pædagogstuderende, Nicole Westermann.

Musikken er skabt af de unge, der bruger musikken som en udtryksform, der kan formidle komplicerede emner. Der blev åbnet op for et univers, deres univers, hvor musik er meget mere end underholdning. Det fik man især indblik i under ungdomsdebatten.

Publikum kommer bagom musikken

Efter koncerten inviterede de fem pædagogstuderende til en åben ungdomsdebat. Her fik publikum mulighed for at spørge ind til de unges relation til musik.

Og det var et nysgerrigt publikum: Er det svært at skrive musik? Skriver I musik sammen? Hvad inspirerer jer?

Artisterne havde meget på hjertet, og svarede ærligt på spørgsmålene fra det positivt publikum, der ad flere omgange takkede artisterne for en fantastisk koncert.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50