Slip børnefødselsdagen løs i Zone2

09.04.2019
Nu kan du leje de perfekte rammer til din fødselsdag med værksted, køkken og spejlsal. Gør dagen endnu sjovere med en af vores instruktører.

Nogle gange bliver lejligheden bare for lille. Særligt hvis man skal have 25 børn på besøg til børnefødselsdag, og der skal være rum til at danse og have det sjovt. Nu kan du leje Zone2 og give ungerne plads til at lege og have den bedste fødselsdag.

Det hele for jer selv

I hverdagene er Zone2 fyldt med hold og undervisning til børn og unge, men lørdage og søndage har vi gjort plads til, at du kan bruge hele børnekulturområdet til din fødselsdag for de 0-12 årige. For kun 750 kroner får du fem timer til at gøre klar, holde fest og rydde op igen.

”Zone2 er skabt til børn og unge. Gennem årene har de lavet teater, dans og alt muligt skørt, så selvfølgelig skal de også have lov til at holde deres fødselsdage. Her er der plads til, at de kan skeje ud og fejre dagen.” fortæller Iben Ravn, der er børnekulturkoordinator i Zone2.

Leg med en Instruktør

For at udnytte de fantastiske rammer allerbedst, kan du booke en af vores instruktører til at afholde en workshop i dans, teater eller kreativt byggeværksted. Der er noget for alle aldre, og selvom det er skideskægt, vil I også lære noget undervejs. Instruktørerne sørger for alle materialer, og I skal bare hoppe i med begge ben.

Læs mere om rammerne for børnefødselsdage i Zone2 og book her.