Sæsonåbning af græsbanerne

29.03.2019
Nu åbner græsbanerne for kamp og træning i Valby Idrætspark, Vanløse Stadion og Bavnehøj Idrætsanlæg fra mandag den 1. april 2019.

Klarmelding. Græsbanerne hos Valby Idrætspark, Vanløse Stadion og Bavnehøj Idrætsanlæg meldes klar til sæsonstart fra mandag den 1. april 2019.

”Selvom det har regnet en del de seneste måneder, så har vejret alligevel været gunstigt for vores græsbaner. Derfor vurderer vi, at banerne er klar til aktivitet – dermed kan den udendørs forårstræning mv. gå i gang, og det er vi meget glade for”, siger Tine Kjer Jepsen, der er idræts- og kulturkoordinator for bl.a. Valby Idrætspark, Vanløse Idrætspark og Bavnehøj Idrætsanlæg.

Græs skal skånes over vinteren

”Vi lukker hvert år for aktivitet på græsbanerne i vintermånederne. Baggrunden for den beslutning er, at græsset er et levende materiale, der ikke kan forny sig selv i de kolde måneder. Derfor ville banerne blive slidt i sådan en grad, at vi ikke ville kunne tilbyde græsbaner i samme høje standard som i dag, hvis banerne var åbne for aktivitet i vintermånederne”, siger Tine Kjer Jepsen.

Klarmelding meddelt klubberne

Alle foreninger med aktivitet på de to udendørs anlæg har allerede modtaget besked om, at græsbanerne meldes klar fra den 1. april 2019.