Rejsegilde for Valby Boldklubs nye klubhus i Valby Idrætspark

29.01.2018
Valby Boldklub, Byggeri København og Valby Idrætspark fejrede rejsegilde på det nye klubhus, hvor der ventes klar til indflytning i foråret.

Der var borgmestertale, kranse af grønt, og beværtning med pølser fra en opstillet pølsevogn. Byggeriet af det nye klubhus til Valby Boldklub er nu så langt, at det var tid til rejsegilde, og det blev fejret den 25. januar 2018:

”Idrætsforeningerne gør et kæmpe stykke socialt arbejde på tværs af aldersgrupper og sportslige ambitioner, og med et nyt hjem og klubhus i Valby Idrætspark får Valby Boldklub en plads midt i et stort og sprudlende idrætsmiljø, og det er for mig at se en gevinst for alle parter”, siger kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld (Å).

Nyt klubhus i Valby Idrætspark

Valby Boldklub kan til foråret rykke ind i nye omgivelser i Valby Idrætspark, hvor klubben bliver en del af et levende idrætsmiljø, der bl.a. tæller fire andre klubhuse:

”Igennem de seneste år er det lykkedes Valby Boldklub at tiltrække så mange nye medlemmer, at klubben er vokset til dobbelt størrelse. Det understreger, at Valby Boldklub virkelig kan noget, når det gælder om at give børn, unge og voksne adgang til fællesskab og gode fodboldoplevelser. Vi byder derfor Valby Boldklub vedkommen og glæder os til samarbejdet”, siger Lene Karsbæk, der er daglig leder for Valby Idrætspark.

Flytter fra Torveporten

Tidligere har Valby Boldklub haft til huse på boldbanen mellem Gl. Køge Landevej og Torveporten. Men det område er udlagt til udviklingsområde sammen med det gamle grønttorv, og derfor skal klubben flytte. Efter planen rykker Valby Boldklub ind i sit nye klubhus i løbet af foråret 2018. 

Læs mere om Valby Boldklub her.

 

Fakta:

  • Københavns Kommune afsatte i budget 2016 fem millioner kroner til byggeriet af et nyt klubhus til Valby Boldklub.
  • I foråret 2017 bevilgede Kultur- og Fritidsudvalget yderligere 700.000 kroner til udvidelse af omklædningsfaciliteterne i det nye klubhus.
  • Det var rejsegilde på klubhuset torsdag den 25. januar 2018.
  • Valby Boldklubs nye klubhus er placeret i Valby Idrætspark, der i forvejen tæller 22 boldbaner, seks kunstgræsbaner, fire sportshaller, et stadion, en svømmehal og fem klubhuse.
  • Valby Idrætspark er en del af Kultur V under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Læs mere om Valby Idrætspark her.