Omlægning af biblioteksbetjeningen henover sommeren

26.06.2018
Vesterbro Bibliotek og Kulturhus omlægger betjeningen af bibliotekets brugere fra den 28. juni til den 26. august på grund af ombygningen.

På grund af ombygningen i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus vil Informationen være lukket i fra den 28. juni til den 26. august 2018. Informationen er det rum i stueetagen, hvorfor den personlig betjening for voksenbiblioteket normalt foregår.

Bibliotek og Kulturhus får ny hovedindgang

I forbindelse med ombygningen skal Informationen omdannes til hovedindgangsområde. Væggen til Lyrskovgade brydes ned, og dermed får Vesterbro Bibliotek og Kulturhus en ny hovedindgang. Derudover er der allerede slået huller til trappeopgangene til hver side, så hovedindgangen også bliver fordelingsområde til resten af huset.

Læs mere om ombygningen af Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Ingen sagsbehandling i biblioteket

Al sagsbehandling og betaling af gebyrer og erstatninger vil ikke være mulig i perioden. Der henviser vi i stedet til Hovedbiblioteket eller Valby Bibliotek. Regninger kan også betales online via bibliotek.kk.dk. Derudover kan du benytte vores skærmbetjening i biblioteksrummet, hvor det er muligt at komme i kontakt med Biblioteket Online, som kan hjælpe med det meste - dog ikke med betalinger.

Endelig henvises keramikbrugere til i perioden at benytte mobil-pay som eneste betalingsmulighed ved køb af ler.

Personalet er stadig til rådighed

Endelig vil personale være til stede i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus som normalt i bibliotekets betjeningstid. Betjeningen foregår fra børnebiblioteket på 1. sal – men heller ikke her vil man kunne foretage sagshandling eller tage imod betaling.

Vi glæder os til at modtage jer alle med vores nye hovedindgang mod slutningen af august – og i mellemtiden beklager vi den forstyrrelse, som ombygningen giver.

Rigtig god sommer!