Ny leder åbner døren til Kulturstationen

26.04.2018
Lars Becher overtager fra 1. maj 2018 den daglige ledelse af Kulturstationen Vanløse med bibliotek, kulturhus og borgerservice.

Kulturstationen Vanløse får ny leder. Fra den 1. maj 2018 sætter Lars Becher sig for alvor tilrette i stolen som daglig leder af Kulturstationen Vanløse, der både omfatter bibliotek, kulturhus og borgerservice.

”Jeg glæder mig utrolig meget til opgaven. Kulturstationen Vanløse har et godt ry som et sted, hvor man er dygtig til at skabe aktiviteter sammen med vanløseborgerne. Her er mange koncerter, litteratur- og kulturarrangementer. Og jeg kan allerede fornemme, at Kulturstationen både som bibliotek og kulturhus er et stærkt omdrejningspunkt for kulturlivet i Vanløse”, siger Lars Becher og fortsætter:

Kulturstationen har et godt ry

”Nu skal jeg i gang med at lære medarbejderne, brugerne og borgerne her i Vanløse godt at kende. Og så skal vi sætte yderligere fart på den udvikling, som allerede er i gang. Vi skal udvikle det nære kulturtilbud, vi er allerede i gang med at udvide bibliotekstilbuddet til børn og børnefamilier her i Vanløse, og vi skal knytte stærkere bånd til resten af København”.

Lars Becher har en solid erfaring med drift af biblioteker og kulturhuse i Københavns Kommune. Sideløbende med Kulturstationen Vanløse vil Lars fortsat være daglig leder for Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, som han overtog ledelsen af tilbage i august 2017.

Lang løbebane som leder

Lars Becher indledte sin løbebane som leder tilbage i 2004, hvor han blev forfremmet til souschef for Valby Kulturhus. Siden har Lars været daglig leder for en række kulturinstitutioner som Valby Bibliotek (og Borgerservice), Prøvehallen, Sydhavnens Bibliotek, Valby Kulturhus og Vigerslev Bibliotek.