Ny indretning af Vigerslev Bibliotek er i gang

28.10.2019
Vigerslev Bibliotek får en ny indretning. Derfor er biblioteket lukket fra mandag den 28. oktober til søndag den 10. november 2019.

Vigerslev Bibliotek er lukket i perioden fra mandag den 28. oktober 2019 til og med søndag den 10. november 2019. Biblioteket lukker helt og der vil ikke kunne hentes reserveringer eller lånes lokaler i perioden. Du får som bruger af Vigerslev Bibliotek til gengæld ikke en afleveringsdato i lukkeperioden.

Ny indretning af Vigerslev Bibliotek

Når vi åbner igen fra mandag den 11. november 2019 til et nyindrettet bibliotek, hvor vi har rykket rundt på de forskellige funktioner, samlet og udvidet børnebiblioteket og fået nye lave reoler, så man kan overskue hele rummet.

Vi glæder os til at vise jer det færdige resultat – og I er meget velkomne til at spørge i perioden op til, hvis der er noget I er i tvivl om.

Flytning af reserverede materialer

Har du reserveret nogle materialer, som ikke når at komme, eller vil du ikke vente på, at biblioteket åbner igen: Så kan du ændre dit afhentningssted til et andet sted i København

Log ind på Københavns Bibliotekers hjemmeside, find dine reserveringer, markér dem og vælg redigér valgte reserveringer, så kan du ændre afhentningsstedet.

Du kan også kigge forbi biblioteket i den betjente åbningstid, så hjælper vi gerne. 

Spørgsmål til biblioteket i lukkeperioden

Kontakt Biblioteket Online på telefon 33663000 eller kig forbi et af de andre biblioteker i København.

Læs mere om Vigerslev Bibliotek her.