Lokale- og banebooking skal fremover foregå på Book Byen

24.09.2018
Indenfor det næste halve år får alle institutioner etapevis nyt bookingsystem i Kultur V. Læs mere om her, hvad du skal være opmærksom på.

Alle kultur- og idrætsinstitutioner i Københavns Kommune skifter bookingsystem. Halbooking bliver erstattet med en ny digital platform, der har fået det mundrette navn ”Book Byen”.

Overgangen fra det gamle til det nye bookingsystem kommer ikke til at ske i et hug. Det kommer til at ske over et længere forløb, hvor vi overflytter en til to institutioner ad gangen. De første institutioner bliver flyttet til Book Byen nu, de næste bliver flyttet over det næste halve år, så de sidste institutioner ventes at være endeligt på plads i Book Byen inden udgangen af april måned 2019.

Book Byen indføres etapevis

Det er forskelligt fra institution til institution, hvornår de rykker på Book Byen. To institutioner er allerede på Book Byen, de næste er på vej:

Når en institution overgår fra Halbooking til Book Byen, vil der i dagene op til overgangen være en frozen zone, hvor du hverken kan booke i det gamle eller det nye bookingsystem. I den periode flytter vi nemlig allerede eksisterende bookingaftaler fra det gamle til det nye system.

Det er derfor vigtigt, at du holder øje med institutionens forside her på kulturv.kk.dk, hvor vi tydeligt vil gøre opmærksom på, hvornår institutionen skifter bookingsystem, og hvornår der er frozen zone.

Dét skal du være opmærksom på

I forbindelse med at din institution skifter fra Halbooking til Book Byen, skal du være opmærksom på følgende:

  • Alle kommende bookingaftaler som du har oprettet frem til det tidspunkt, hvor frozen zone træder i kraft, bliver flyttet fra det gamle bookingsystem til det nye. Efter frozen zone kan du ikke længere foretage bookinger i det gamle system - derefter kan du kun benytte Book Byen.
  • Vi flytter dog kun bookingaftaler, som du allerede har betalt.
  • Vi kan desværre ikke flytte dine profiloplysninger. Derfor vil det være sådan, at første gang du skal booke et mødelokale eller en bane via Book Byen, skal du oprette dig med en nye brugerprofil.

Vi byder dig velkommen til Book Byen og beklager forstyrrelserne undervejs.