Læs ny e-bog om danskernes hverdag under lockdown

29.04.2020
Fire pædagogstuderende portrætterer danskernes hverdag under corona-krisens lockdown.

Du kan nu læse e-bogen "Coronapandemien - Danmark! Hvad sker der for DIG?". 

Bogen givet et indblik i forskellige danskeres hverdag under corona-krisens lockdown. Måske din hverdag har set ligeledes ud? Eller måske helt, helt anderledes? 

En gruppe pædagogstuderende fra Københavns Professionshøjskole har i de seneste måneder, i forbindelse med Corona-nedlukningen, indsamlet vidnesbyrd fra danskerne.

De vidnesbyrd har de valgt at publicere i en e-bog. E-bogen er resultatet af et samarbejde med Valby kulturhus som et led i et eksamensprojekt. 

LÆS E-BOGEN HER. 

De studerende har fra start af ønsket at lave et bæredygtigt projekt, som danskerne kan hive frem i tide og utide og se tilbage på denne historiske tid, som vi befinder os i.

En tid med fordele og ulemper, som for mange også har givet mulighed for lidt selvrealisering og givet plads til at man kunne finde sin kreative side frem, som måske ellers bare enten ville være forblevet et luftkastel eller aldrig nogensinde været blevet en tanke i første omgang.

Hop ind og læs bogen og få et indblik i nogle forskellige danskeres hverdag under Covid-19 lockdownen.

Måske er du ikke alene med dine tanker og følelser omkring corona-krisens nedlukning? 

Hvem står bag?

Projektet er et samarbejde mellem Lars, Mimi, Anastasia, Andreas, fire pædagogstuderende fra Københavns Professionshøjskole, og Valby Kulturhus.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50