Café Incita fortsætter de næste fire år som café i Valby Kulturhus

21.02.2019
Valby Kulturhus har indgået en forpagtningsaftale med Incita om, at Café Incita fortsætter frem til 2023. Åbningsreception den 28. februar.

Når du fremover trænger til en god frokost eller en varm kop kaffe, så træd indenfor hos Café Incita i Valby Kulturhus.

Valby Kulturhus har nemlig netop indgået en aftale med den socialøkonomiske virksomhed Incita om, at de forpagter cafédriften i Valby Kulturhus frem til februar 2023 med mulighed for forlængelse.

Stærk fundament i Valby

Incita er en virksomhed med hjemsted i Valby, der først og fremmest arbejder med at hjælpe ledige kontanthjælpsmodtagere i arbejde. Da forpagtningsaftalen med Mæt Café udløb før sommerferien i 2018, trådte Incita til med et midlertidigt koncept for cafédrift i Valby Kulturhus. I november blev cafédriften for de næste fire år sendt i udbud, og her var Incita blandt byderne - og det blev i sidste ende dem, som vandt udbuddet.

”Vi glæder os til samarbejdet med Incita, som vi allerede har lært godt at kende igennem de seneste måneder. Udover at køkkenet skal være i orden, så har vi lagt vægt på, at Incita samtidig er virksomhed med et stærkt fundament og netværk i Valby. Det bliver der brug for, når caféen og Valby Kulturhus i fællesskab skal være omdrejningspunkt for kultur- og foreningslivet i Valby som helhed”, siger Mia Keinicke, der er daglig leder af Valby Kulturhus.

Alle er velkommen til åbning

I denne anledning holder Café Incita en åbningsreception, der finder sted torsdag den 28. februar 2019, kl. 14.00-16.00 i lokalerne hos Valby Kulturhus, hvor det også bliver muligt at hilse på Jørn, Regnar og Poul Erik, der i det daglige vil stå for caféens servering, køkken og drift.

Læs mere om Café Incita her.