Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Alle biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg lukker ned

12.03.2020
For at bremse udbredelsen af corona-virus lukkes der for adgang til biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg. Læs hvad det betyder her.

Senest opdateret mandag den 23. marts 2020, kl. 16.00:

Regeringen har onsdag den 11. marts 2020 igangsat flere vidtrækkende tiltag for at bremse og begrænse udbredelsen af corona-virus i vores samfund. Regeringen har mandag den 23. marts 2020 meddelt en generel forlængelse af alle iværksatte tiltag.

Københavns Kommune følger myndighedernes anbefalinger nøje. Derfor bliver al unødvendig aktivitet lukket ned. Det omfatter også biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg:

  • Lukningen træder i kraft med virkning fra torsdag den 12. marts 2020 og fortsætter foreløbig frem til og med mandag den 13. april 2020 (yderligere forlængelse kan forekomme).
  • Lukningen betyder, at du ikke kan få adgang til biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg, uanset hvilket ærende du end måtte have.
  • Alle spørgsmål vedr. biblioteker, lån af materialer mv., henvises til bibliotekernes temaside om her.
  • Alle arrangementer, mødeaktiviteter, kursusaktiviteter og værkstedsaktiviteter er aflyst i den pågældende periode. Har du købt billetter til et arrangement i lukkeperioden, bliver du kontaktet direkte af arrangøreren eller billetudbyderen. Det samme gælder, hvis du eller dit barn er tilmeldt et Zone2-hold eller undervisningsforløb i keramik.
  • Alle lokalebookinger, banebookinger, haltider og foreningstider er aflyst i den pågældende periode. Har du booket et mødelokale eller en bane i lukkeperioden, bliver du kontaktet dikrete via vores bookingsystem.

Læs mere på kk.dk om, hvordan Københavns Kommune forholder sig til corona-virus.

Læs desuden Politiets informationsside om corona-virus her eller Sundhedsstyrelsens informationsside om corona-virus her.

 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50