Alle biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg lukker ned

12.03.2020
  • Vask hænder og host/nys i albuen for at undgå smittespredning
For at bremse udbredelsen af corona-virus lukkes der for adgang til biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg. Læs hvad det betyder her.

Senest opdateret tirsdag d. 26. maj 2020, kl. 14.00:

Regeringen igangsatte den 11. marts 2020 flere vidtrækkende tiltag for at bremse og begrænse udbredelsen af corona-virus i vores samfund. Herunder blev biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg lukket ned. 

Regeringen har nu igangsat en delvis åbning af kultur- og fritidsfaciliteter. Det indebærer, at biblioteker nu er åbne for aflevering og afhentning af materialer og at foreninger nu kan tage udendørs idrætsfaciliteter i brug. Den delvise åbning følgerne Sundhedsstyrrelsens retningslinjer. 

Læs om de konkrete retningslinjer og den delvise åbning af biblioteker og udendørs idrætsanlæg her. 

Kulturhuse og indendørs idrætsanlæg er fortsat lukkede. Den fortsatte nedlukning af kulturhuse og idrætsanlæg skyldes blandt andet, at faciliteterne er taget i brug af skoler. Det betyder, at; 

  • Alle arrangementer, mødeaktiviteter, kursusaktiviteter og værkstedsaktiviteter er aflyst indtil den 8. juni indtil andet oplyses. Har du købt billetter til et arrangement i lukkeperioden, bliver du kontaktet direkte af arrangøreren eller billetudbyderen. Det samme gælder, hvis du eller dit barn er tilmeldt et Zone2-hold eller undervisningsforløb i keramik.
  • Alle lokalebookinger, banebookinger, haltider og foreningstider er aflyst i den pågældende periode. Har du booket et mødelokale eller en bane i lukkeperioden, bliver du kontaktet dikrete via vores bookingsystem.

Læs mere på kk.dk om, hvordan Københavns Kommune forholder sig til corona-virus.

Læs desuden Politiets informationsside om corona-virus her eller Sundhedsstyrelsens informationsside om corona-virus her.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50