Åbning af ny kaffebar og spisested i Valby Hallen

04.09.2019
Christian Buchard og Yngve Fobian skal fremover drive "Kaffebaren" og spisestedet "Buchard og Fobian" i Valby Hallen.

Det skal være folkeligt. Så enkelt er budskabet, når de nye forpagtere af caféen i Valby Hallen skal beskrive deres visioner for den nye kaffebar og det spisested, som i disse dage er under indretning.

Kaffebaren åbner den 7. september 2019, men det nye spisested ”Buchard og Fobian” først forventes at åbne mod slutningen af september 2019.

Kaffebaren åbner først

”Vi indretter en kaffebar i lokalet, der vender ud mod pladsen mellem Valby Hallen, Gl. Hal og Valby Vandkulturhus. Stilen bliver retro – sådan lidt pariserlook fra 20’erne. Derudover har vi lånt en masse eventplakater om store koncert- og sportsbegivenheder, der foregik i Valby Hallen i 1990’erne, så der vil være masser af historie og stemning i lokalet”, fortæller Christian Buchard, der er den ene af forpagterne.

Spisested med rimelige priser

”Mod slutningen af måneden åbner spisestedet ”Buchard og Fobian”, hvor man både kan nyde et sundt og nærende måltid, eller slutte tredje halvleg af med en omgang øl. Vi vil køre med en dagens ret, og naturligvis bliver det også muligt for selskaber at benytte stedet”, siger Christian Buchard.

Det blev makkerparret Christian Buchard og Yngve Fobian, der vandt udbuddet og indgik en aftale med Københavns Kommune, da caféforpagtningen blev ordinært udbudt i foråret 2019. De to driver også caféen i Prismen på Amager.

 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50