Phønix Teatret - Tjener for to herrer

28 okt

Dato

tor. 28. okt. kl. 19.30 til lør. 30. okt. kl. 17.10
75 + gebyr
Billetter kan købes online eller i døren, så længe lager haves.
Phønix Teatret opfører teaterstykket Tjener for to herrer.

Bag enhver respektabel herre står en tro tjener! I dette tilfælde er det faktisk den samme tjener, bag flere herrer. Nåhja, og tjeneren er da sådan nogenlunde tro. Tiden vil vise, om den fiffige tjener Truffaldino klarer skærene, når han lader sig hyre af to forskellige herrer, Florindo og Federigo, samtidigt - forhåbentlig uden at de lugter lunten.

Endnu mere kompliceret bliver det, da de to herrer så flytter ind på samme beværtning. Jo, og så er Federigo i øvrigt i virkeligheden en kvinde, Beatrice, forklædt som mand. Og vi må endelig heller ikke glemme, at Beatrice, forklædt som Federigo, bliver forlovet med en anden kvinde, Clarice, hvis udkårne, Silvio, nu udfordrer Beatrice. Er I med?

Se om det lykkes Truffaldino at holde hovedet oven vande og holde sine herrer lykkeligt uvidende, mens han navigerer igennem magtkampe, middagsselskaber og både lykkelig og ulykkelig kærlighed, når Teater Phønix, i samarbejde med Valby Kulturhus, præsenterer “Tjener for To Herrer” - et stykke af Carlo Goldoni. En komedie om kærlighed, og lidt om mad.

Forestillinger

Torsdag d. 28. oktober og fredag d. 29. oktober, kl. 19.30. Særforestilling lørdag d. 30. oktober, kl. 14.00 - hvor selv ikke manus kan holde styr på Truffaldino!

Det hele foregår i: Valby Kulturhus og billetter koster kun 75 kr (+gebyr). De kan købes online, og vi sælger også i døren, så længe lager haves. 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50