Græsbanerne er lukket for vinteren

06.11.2017
Hvert år lukker Valby Idrætspark og Bavnehøj Idrætsanlæg for brug af græsbanerne over vinteren. I år fra 6. nov. 2017 til 1. april 2018.

Med nattefrosten som trofast følgesvend melder vinteren sin ankomst. Det betyder blandt andet, at man ikke længere må spille fodbold eller andre sjove sportsaktiviteter på græsbanerne hos Valby Idrætspark og Bavnehøj Idrætsanlæg.

Græsbanerne lukkes ned for aktiviteter i perioden fra mandag den 6. november 2017 til søndag den 1. april 2018. I den periode må græsset med en populær vending ”ikke betrædes”.

Græs skal plejes om vinteren

”Vi lukker ned for aktivitet på græsbanerne i vintermånederne hvert år. Baggrunden for den beslutning er, at græsset som det levende materiale, det er, ikke kan fornye sig selv i de kolde måneder. Derfor ville banerne blive slidt i sådan en grad ved brug i vintermånederne, at vi ikke ville kunne tilbyde græsbaner i samme høje standard for resten af året, som vi kan i dag”, fortæller Tine Kjer Jepsen, der er idræts- og kulturkoordinator i Valby Idrætspark.

Brug i stedet kunstbanerne

Hun anbefaler, at københavnerne i stedet benytter sig af de fem kunstbaner i Valby Idrætspark og den ene kunstbane ved Bavnehøj Idrætsanlæg, der er åben hele året rundt.

Se baneoversigten for Valby Idrætspark.