Nyheder fra Kultur V

Velkommen til aktuelle nyheder fra biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vanløse, Vesterbro og Sydhavnen:

Ny områdechef vil gøre Kultur V til en attraktiv samarbejdspartner for kulturaktører, offentlige institutioner og private virksomheder.
teen yoga
Der er yoga for teens, børn eller hele familien. Efterårets program for Zone2 er nu på gaden med rytmik, rollespil, dans, drama og musik.
Københavns Kommune udvider keramikværksted markant. Indretning af de nye faciliteter går i gang nu og ventes klar fra 1. oktober 2019.
De seks studerende fra Københavns Professionshøjskole: Reham, Frederikke, Nille, Seher og Lisa
Fem pædagogstuderende sætter fokus på lokalt nærvær med fællesspisning i samarbejde med Valby Kulturhus og Café Incita.
Nu kan du leje de perfekte rammer til din fødselsdag med værksted, køkken og spejlsal. Gør dagen endnu sjovere med en af vores instruktører.
Foreningen Blues Dancing CPH skruer op for bluesmusikken og inviterer hele Valby til dans hver torsdag hos Café Incita i Valby Kulturhus.
Valby Kulturhus har indgået en forpagtningsaftale med Incita om, at Café Incita fortsætter frem til 2023. Åbningsreception den 28. februar.
Københavns Kommune stiller Tingbjerg og Valby Idrætsparker til rådighed, når fodboldfeberen rammer hele Europa ved EM i 2020.
Se fotos fra finalen den 25. januar 2019, hvor ti finalister kæmpede om titlen som danmarksmester i poetry slam. Foto: Kim Linnet.
Årets Idrætsforening tildeles en pris på 25.000 kr., der overrækkes af kultur- og fritidsborgmesteren ved en reception den 10. dec. 2018.
De københavnske politikere har netop afsat penge til nybyggeri af Valby Bibliotek og renovering af Valby Kulturhus på Toftegårds Plads.