Nyheder fra Kultur V

Velkommen til aktuelle nyheder fra biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vanløse, Vesterbro og Sydhavnen:

Valby Bibliotek igangsætter forsøg med målrettet formidling af udvalgt faglitteratur. Forsøget løber til frem til august måned.
KFU og BUU har sendt et forslag om ny placering af 10. klassescenter videre til de politiske forhandlinger om overførselssagen.
Ny brugermodel åbner døren for, at flere københavnere kan bruge keramikværkstedet i Valby Kulturhus. Tilmelding til introforløb starter nu.
Hvordan ser foreningslivet ud på en uge i Valby Hallen? Det viser ny fotoudsmykning med 24 store billeder på væggene i Valby Hallen.
Første portræt kommer fra keramikværkstedet, hvor Cecilie og Anne fortæller om deres passion for ler og om at udleve venskab og kreativitet.
Fremover hedder det kulturv.kk.dk, når du skal finde vej til vores webside, og kulturv@kff.kk.dk, når du skal skrive til os.
Servicemeddelelse: Ledelsen trækker igangværende udbud midlertidigt tilbage. Ny runde udbydes, når det formelle grundlag igen er på plads.
Fremover vil ti kor- og blæserensembler øve på fast basis i Valby Idrætspark. Copenhagen Music har netop fået nøglen til øvelokalerne.
Valby Boldklub, Byggeri København og Valby Idrætspark fejrede rejsegilde på det nye klubhus, hvor der ventes klar til indflytning i foråret.
Konference kickstarter nyt idrætspolitisk fokus på udviklingen af Valby Idrætspark til københavnsk kraftcenter for eliten og bredden.
Vesterbro Bibliotek og Kulturhus indfører halvårsmedlemskab af keramikværkstedet, der gerne skal skabe et større flow af ny aktive brugere.
Se fotos fra finalen den 12. januar 2018, hvor ni finalister kæmpede om titlen som københavnsmester i poetry slam. Foto: Jannik Knudsen.
Vesterbro, Valby, Sydhavnen og Vanløse går sammen som enhed på kultur- og fritidsområdet. Rikke Skovbølling fortsætter som områdechef.
Keramikbrugerne og Valby Kulturhus vil finde et koncept for, hvordan interesserede københavnere fortsat kan få adgang til keramikværkstedet.
Hvem er den bedste foredragsholder i Valby? Det blev afgjort søndag aften i Valby Kulturhus, hvor fem finalister krydsede verbale klinger.
Hvert år lukker Valby Idrætspark og Bavnehøj Idrætsanlæg for brug af græsbanerne over vinteren. I år fra 6. nov. 2017 til 1. april 2018.
Nu åbner Bibliotekshaven, der over tre år vil eksperimentere i krydsfeltet mellem naturen, bibliotekstilbud og byudvikling.
Se fotos fra åbent hus på Valby Bibliotek med borgmestertale, lagkage og kaffe i anledning af bibliotekets 100 år. Foto: Jannik Knudsen.
Ny områdechef vil styrke kulturudviklingen på tværs af biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vesterbro og Sydhavnen.
Kultur Syd har sat gang i en renovering af betonkonstruktion, omklædningsrum og siddepladser på Valby Stadion, der ventes færdigt om et år.
Se fotos fra finalen den 13. januar 2017, hvor otte finalister kæmpede om titlen som københavnsmester i poetry slam. Foto: Jannik Knudsen.
Se fotos fra koncerterne ved Summer Jazz 2016, der fandt sted den 1. - 10. juli i Prøvehallen. Foto: Jannik Knudsen.