Læg dit event på hjemmesiden

Afholder du et åbent arrangement i samarbejde med Kultur V, skal du lægge det på hjemmesiden, så det indgår i eventkalenderen. Herfra 'feedes' det automatisk til portalerne Brug Byen samt KultuNaut. Hvis det ligger på hjemmesiden, vil det desuden kunne blive valgt til visning på vores informationsskærme.

Du skal selv indtaste alle informationer i skemaet herunder, hvorefter det sendes til godkendelse hos vores Skab Kultur Team. Hvis der ikke er større ændringer, vil du kunne finde dit event online på www.kulturv.kk.dk inden for en uge.

Det er ikke muligt at vedhæfte billeder til skemaet, så du skal sende dit eventbillede i en mail til: skabkultur@kk.dk eller din kontaktperson. Billedet skal være i god opløsning og må ikke indeholde tekst eller logoer. Eventuelle logoer kan medsendes i en separat fil.

Indsend din begivenhed

Dato *
Empty 'End date' values will use the 'Start date' values.
F.eks. 04/03/2021
F.eks. 00:51
F.eks. 04/03/2021
F.eks. 00:51
Repeat settings
dage
Every weekday
Every Mon, Wed, Fri
Every Tue, Thu
Every weeks
of
Every years
of
After occurrences
On
F.eks. 04/03/2021
F.eks. 04/03/2021
F.eks. 04/03/2021
Du kan skrive 'Gratis', hvis begivenheden er gratis.
Dine kontaktoplysninger er til internt brug og bliver ikke vist på hjemmesiden.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du indsender en begivenhed til os, indsender du samtidig dine kontaktoplysninger, herunder dit navn, e-mailadresse og telefonnummer. Når vi har modtaget en begivenhed med dertilhørende kontaktoplysninger bliver disse sendt videre til vores lokale kulturkoordinator, som så tilføjer dem til sin liste over begivenheder.

Formål

Vi beder om dine kontaktoplysninger med det ene formål at kunne kontakte dig i forbindelse med afvikling af begivenheden. Dine kontaktoplysninger bliver kun videregivet til kulturkoordinatoren. Dine kontaktoplysninger vil derfor aldrig blive vist på hjemmesiden eller videregivet til 3. part.

Opbevaring, sikkerhed og sletning

Dine kontaktoplysninger opbevares utilgængeligt i vores websystem i 30 dage, hvorefter de slettes automatisk. Hos vores lokale kulturkoordinator opbevares kontaktoplysningerne indtil begivenheden er afholdt, hvorefter de slettes.

Indsigt

Hjemmesiden bestyres af Kultur V i Københavns Kommune og du kan til hver tid kontakte os via den mailadresse, der er anført under ’kontakt’ nederst på hjemmesiden, hvis du vil have slettet den begivenhed, du har oprettet og dine kontaktoplysninger.

Vertikale faneblade

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50