Husene

Kulturhuse & biblioteker

""

Kulturstationen Vanløse

Kulturelle tilbud til børn og voksne. Kulturstationen er både kulturhus, bibliotek og borgerservice - og snart åbner et nyt spillested.

Valby Kulturhus

Kulturprojekter, børnekultur, voksenkultur, mødelokaler, CPH FabLab, keramikværksted, atelier, digitaliseringsværksted og café.
""

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Oplevelser til både hjerte og hjerne. Kulturtilbud om litteratur. Keramikværksted, gamerrum og byens største børnebibliotek.
""

Valby Bibliotek

Stort udvalg af bøger til børn og voksne, Borgerservice, Frøs Vildnis, Herreværelset og andre læseklubber, og hjælp til studerende.
""

Prøvehallen

Idræts- og teaterhus i hjertet af Valby. Her finder du Teater V. Og her kan du blandt andet gå til gymnastik, florball og dans.
""

Sydhavnens Bibliotek

Det grønne bibliotek, litteraturklubber, spil, det historiske Sydhavnen, hjælp til kulturtilbud, litteraturformidling til børn og voksne.
""

Vigerslev Bibliotek

Folkebibliotek med tilbud til børn og voksne. Kulturoplevelser. Fokus på leg, læring og samskabelse. Superlab og Coding Pirates.

Idrætsanlæg og haller

""

Valby Idrætspark

Nordeuropas største sammenhængende idrætsanlæg med over 22 græsbaner, seks kunstgræsbaner, fire sportshaller, svømmehal og klubhuse.
""

Valby Hallen

Håndbold, badminton, messer, livekoncerter og andre større idræts- og kulturbegivenheder. Valby Hallen ligger i Valby Idrætspark.
""

Bavnehøj Idrætsanlæg

Her kan du dyrke håndbold, fodbold, boksning og vægtløftning.

Vanløse Idrætspark

Vanløse Idrætspark er hjemsted for især fodbold. Her er en opvisningsbane med tribune, kunstgræsbaner og adgang til mødelokaler.

Vanløsehallerne

Her kan du bl.a. gå til badminton, fodbold, floorball, håndbold, rullehocky og tennis.

Katrinedalshallen

I Katrinedalshallen kan du blandt andet gå til badminton, gymnastik, taekwondo og vollyball.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50