Evaluering

Når du har afholdt et arrangement i samarbejde med Kultur V, så skal du indsende en digital evaluering, inden vi mødes til et afsluttende evalueringsmøde. Vi vil meget gerne vide, både hvordan samarbejdet med os har været, hvordan selve arrangemntet forløb, og om du nåede i mål med din idé. Dine svar bruges til at optimere vores projektrådgivning og vores lokaler, samt at give et samlet billede af, hvor glade brugere vi har. 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du indsender en evaluering til os, indsender du samtidig dine kontaktoplysninger, herunder dit navn, e-mailadresse og telefonnummer. Når vi har modtaget en evaluering med dertilhørende kontaktoplysninger bliver disse sendt videre til vores Skab Kultur Team. 

Formål

Vi beder om dine kontaktoplysninger med det ene formål at kunne kontakte dig, hvis vi ønsker at følge op på din evaluering. Dine kontaktoplysninger bliver kun videregivet til Skab Kultur Teamet. Dine kontaktoplysninger vil derfor aldrig blive vist på hjemmesiden eller videregivet til 3. part.

Opbevaring, sikkerhed og sletning

Dine kontaktoplysninger opbevares utilgængeligt i vores websystem i 30 dage, hvorefter de slettes automatisk. 

Indsigt

Hjemmesiden bestyres af Kultur V i Københavns Kommune og du kan til hver tid kontakte os via den mailadresse, der er anført under ’kontakt’ nederst på hjemmesiden, hvis du vil have slettet dine kontaktoplysninger.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50