Winter Jazz 2020: Remembering Nat King Cole

06 feb

Dato

06.02.2020, 20:00
245 kr. eks. gebyr.
To af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no. 1 Nat King Cole.

Den danske sanger Søren Sko har, lige siden den efterhånden legendariske duo Sko & Torp debuterede i 1989, været en uundværlig bestanddel af den danske musikscene, centralt placeret som en af landets fineste sangere.

Saxofonisten Benjamin Koppel udgav sin debutplade som bare 18-årig i 1993, har siden spillet med alle de største internationale jazzstjerner, udgivet knap 50 plader i eget navn og modtaget et hav af priser og hædersbevis. Sammen giver de to – med hjælp fra tre af Nordens bedste jazzmusikere – deres helt eget hjertevarme, ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire.

Søren og Benjamin har nøje udvalgt klassikerne – og er også ganske bevidst gået uden om nogle de måske allermest oplagte, allermest fortærskede. Resultatet er ganske enestående, med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske overskudssaxofon i centrum.

Der inviteres til en vidunderlig indbydende koncert, med ro på, et skævt smil og fuld af flirt. En koncert af format, der rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene.

Line-up

Søren Sko - vokal, Benjamin Koppel - saxofon, Jesper Bodilsen - bas, Alex Riel - trommer, Søren Bebe - piano.

Arrangør

Koncerten er arrangeret af Cowbell Music i samarbejde med Prøvehallen, Københavns Kommune.