Winter Jazz 2019: Rehling/ Dam Thomsen/ Koppel – Chamber Impressions

23 feb

Dato

23.02.2019, 12:00
195 kr. i forsalg.
210 kr. ved salg i døren.
Tre musikere, der gerne bryder med de gængse grænser i musikkens verden og skaber helt nye lydlandskaber.

Velkommen til den sjældne sammensætning af harpe, cello og saxofon De tre virtuoser favner bredt, og temaet til dagens koncert er fransk. Der bydes på nye arrangementer af værker komponeret af franske sværvægtere som Maurice Ravel, Claude Debussy og Gabriel Fauré. Dertil kommer Benjamin Koppels egne stykker komponeret i Frankrig. Trioen excellerer i sjælfuld og stemningsfuld musik, der bevæger sig ubesværet rundt i et klangfuldt og eventyrligt univers.

De medvirkende

Tine Rehling optræder jævnligt som solist og kammermusiker i ind- og udland. Hun har givet solo- og kammermusikkoncerter i det meste af Europa samt USA og Kina. Benjamin Koppels virtuositet og musikalske overskud befinder sig lige godt i både jazz, soul, pop og klassiske sammenhænge, og han har da også markeret sig stærkt inden for disse genrer både i Danmark og internationalt. Henrik Dam Thomsen har siden 1999 har han været 1. solocellist ved DR Symfoniorkesteret og har et alsidigt virke, bl.a. som solist, kammermusiker og underviser på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han også er uddannet fra.

Line up

Benjamin Koppel (saxofon), Tine Rehling (harpe), Henrik Dam Thomsen (cello)

Arrangør

Arrangør er Cowbell Music i samarbejde med Valby Kulturhus.

Praktisk info

Koncerten kan opleves i Prøvehallen lørdag den 23. februar kl. 12. Billetterne koster 195 kr. i forsalg, 210 kr. ved salg i døren.