Winter Jazz 2019: Monicas Vals – celebrating Monica Zetterlund (S/FI/DK)

22 feb

Dato

22.02.2019, 19:30
195 kr. i forsalg,
210 kr. ved salg i døren.
En hyldest til Monica Zetterlund, som var en af sin tids allerstørste var en af sin tids allerstørste jazzstjerner. EKSTRA KONCERT.

Hendes sange har været kendt og elsket igennem de sidste 50 år. Hendes stemme lever videre gennem i talrige udgivelser, der stadig fascinerer og berører musikelskere verden over. Især hendes indspilning med den legendariske pianist Bill Evans står som en milepæl i jazzhistorien.

I efteråret 2018 satte Malmø Stadsteater jazzmusicalen Monicas Vals op – en forestilling der høstede fremragende anmeldelser og spillede for fulde huse, ikke mindst på grund af den svenske skuespiller og sangerinde Mari Götesdotters pragtpræstation i rollen som Monica. De musikalske tråde blev samlet af forestillingens kapelmester Benjamin Koppel, der også ved denne koncert tager os på en musikalsk tidsrejse til fordums jazzklubber.

Medvirkende

Mari Götesdotter levende gør i fantastisk grad Monica Zetterlund. Göttesdotter er uddannet på Teaterhøjskolen i Malmø 2001-2005. Derefter har hun optrådt på mange forskellige teatre i Sverige, men indgår nu i det faste ensemble på Malmø Stadsteater. I Danmark vil flere kunne huske hende som Mari i fjerde sæson af TV-serien Broen.

Med sig på scenen har hun Benjamin Koppel (altsaxofon), Søren Møller (piano), Johnny Åman (kontrabas) og Peter Nilsson (trommer).

Arrangør

Arrangør er Cowbell Music i samarbejde med Valby Kulturhus.

Praktisk info

Monicas Vals kan opleves i Prøvehallen fredag den 22. februar. Billetterne koster 195 kr. i forsalg, 210 kr. ved salg i døren.