Winter Jazz 2019: Møller/Koppel/Cole - Plugged

02 feb

Dato

02.02.2019, 21:00
195 kr.
Ved salg i døren er prisen 210 kr. Billetten giver også adgang til koncerten kl. 19.
Oplev den elektroniske jazzlegeplads, et særligt univers med distorted fender rhodes, moog groves og 70´er syre.

Denne aften vil den akustiske vellyd overraskes af den elektroniske udfordring – og skabe et særligt univers, hvor Koppel, Møller og Cole bevæger sig frit og uhæmmet.Inspirationerne er mange: Medeski, Martin & Wood, Weather Report, Joshua Redman Momentum og flere endnu.

Koncerten kan opleves sammen med den tidligere koncert kl. 19 til en billets pris. Se omtale af koncerten: Paris abstractions med Humair, Koppel og Andersson.

De medvirkende

Både Møller og Koppel har igennem en årrække huseret på New Yorks jazzscene og arbejdet sammen med utallige af de største internationale stjerner. Ved Winter Jazz i 2018 startede de samarbejdet om Plugged, og det har foreløbigt resulteret i en udgivelse, som fik anmelderne helt op at ringe.  

Denne aften har de sluttet sig sammen med det puertoricanske trommefænomen Henry Cole, der som medlem af bl.a. Miguel Zenon og Gary Burtons bands længe har vist, at han tilhører New Yorks nye generation af fremragende trommeslagere.

Line up

Søren Møller (keyboards), Benjamin Koppel (saxofon), Henry Cole (trommer)

Arrangør

Arrangør er Cowbell Music i samarbejde med Valby Kulturhus

Praktisk info

Koncerten spilles i Valby Kulturhus. Billetprisen på 175 kr. i forsalg. Ved salg i døren er prisen 210 kr. Billetten giver også adgang til koncerten kl. 19.