Winter Jazz 2019: Humair/Koppel/Andersson - Paris Abstractions (FR/S/DK)

02 feb

Dato

02.02.2019, 19:00
195 kr.
Pris ved salg i døren er 210 kr. Billetten gælder også til koncerten kl. 21.
En stemning af parisisk kunstnermiljø med dramatiske, maleriske og abstrakte klange - og med pulserende dynamik.

Der er lagt op til en medrivende musikalsk rejse med Daniel Humair (trommer), Benjamin Koppel (saxofon), Thommy Andersson (kontrabas). Aftenens koncert tager kompositorisk udgangspunkt i de anmelderroste udgivelser, de tre musikere har indspillet sammen, ”Paris Abstractions” (2006), ”European Jazz Factory” (2009) og ”Quatre-Trois-Deux-Un” (2011).

Denne koncert kan opleves sammen med koncerten kl. 21 til en billets pris. Se omtale af koncerten Plugged med Henry Cole, Benjamin Koppel og Søren Møller.

De medvirkende

Humair har vundet utallige priser for sit kunstneriske udtryk. Han er kendt for sin lyttende spillestil, der giver med- og modspil til medmusikanterne. Han har spillet med navne som Chet Baker, Dexter Gordon, Lee Konitz, Oscar Peterson og Bill Evans.

Benjamin Koppel har længe dyrket de franske forbindelser – og i 2011 blev han tildelt den franske ridderorden i 2011: L’ordre des arts et des lettres. Tidligere modtagere af denne er bl.a. kunstnere som Bob Dylan, Patti Smith, George Clooney og Kylie Minogue.

Den uforlignelige Thommy Andersson på kontrabas gør trioen komplet, og garanterer en nærværende koncertoplevelse med fransk jazz af højeste kvalitet.

Line up

Daniel Humair (trommer), Benjamin Koppel (saxofon), Thommy Andersson (kontrabas)

Arrangør

Arrangør er Cowbell Musik i samarbejde med Valby Kulturhus

Praktisk info

Koncerten spilles i Valby Kulturhus. Billetprisen på 175 kr. i forsalg. Ved salg i døren er prisen 210 kr. Billetten giver også adgang til koncerten kl. 21.