VM i foredrag: Audition

31 maj

Dato

31.05.2018, 19:00
Gratis
Vil du deltage i efterårets store foredragskonkurrence om valbymesterskabet – eller bare være med som publikum? Så kom audition.

VM (valbymesterskaberne) er klar til tredje sæson. Kandidaterne skal findes, og derfor inviterer vi til audition. Vi håber på en festlig aften, hvor en række personer med foredragsholdere i maven, holder en tre minutters præsentation om sig selv og sit emne. Der er fart over feltet – og massevis af indtryk. Publikum vil få en fornemmelse af, hvor mange gode historier og hvor meget interessant viden, der gemmer sig – og de kan begynde at glæde sig til den egentlige konkurrence i efteråret, som slutter med, at årets vinder kåres i den store finale den 28. oktober.

For deltagerne

Deltagerne bliver filmet, og bedømmelseskomiteen foretager udvælgelse af de ti konkurrencedeltagere, når de har taget stilling til filmene af alle deltagerne. Der er også den mulighed at man selv sender en video ind,  men det besvær slipper man for, når man deltager i audition. Deltagerne kan også vælge at sende en ny video ind inden deadline den 11. juni. Kommer man igennem udvælgelsesfasen, kan man begynde at drømme om hovedpræmien, som er to betalte foredrag i Valby, samt - ikke mindst - et års gratis optagelse i Athenas prestigefyldte katalog, som er den bedste start på en foredragsholderkarriere. Se mere på VM i foredrag på Facebook.

Formål

Konkurrencens formål er at styrke det talte ord – og at etablere et levende forum for deling af viden, erfaringer og holdninger – og derved fremme eftertænksomhed og kvalificeret diskussion. Endelig er det skønt at se potentielle foredragsholdere folde sig ud og blive flyvefærdige.   

Arrangører

Den samlede konkurrence er blevet til i samarbejde mellem Timotheuskirken, Kultur V og kommunikationsfagfolk i Valby. 

Praktisk info

Arrangementet er gratis, men tilmelding ønskes. Det finder sted i Prøvehallen torsdag den 31. august kl. 19.