VM i Foredrag – 1. semifinale

27 sep

Dato

27.09.2018, 19:00 til 21:00
Gratis
Timotheuskirken
Valbymesterskaberne er over os. Denne gang med 1. semifinales fem spændende kandidater. Kom, lyt og stem på din favorit.

Nu er det tredjeåret for VM i foredrag. Formålet er stadig at styrke det levende ord og den direkte kontakt mellem fortæller og publikum – samt at drage det væld af spændende fortællinger frem, som findes ”derude”. Men det er også en konkurrence, hvor publikum sammen med et ekspertpanel bestemmer, hvem blandt de to semifinalers (holdt den 27. september og 11. oktober), der skal gå videre til finalen den 28. oktober. Her vil hovedpræmien være et års optagelse i Athenas prestigefyldte foredragskatalog samt to betalte foredrag i Valby. 

Deltagerne

De ti deltagerne til semifinalerne blev i juni udvalgt blandt mere end dobbelt så mange aspiranter. Vi skal i de to semifinaler høre om disciplin i skolen, stalking, navnet ”Jensen” – og meget meget mere. Deltagerne i første semifinale er Viggo Schmitt, Freja Graff og Sabina, Eydis Dali, Asge Ebbesen og Osama Salame, som hver vil holde et miniforedrag på 12 minutter – og derefter evalueres af dommerpanelet.

Praktisk Info

Begge semifinaler finder sted kl. 19 i Timotheuskirken, Chr. Bergs Allé 5. Finalen kl. 14 i Teatersalen, Valby Kulturhus. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. VM i foredrag er blevet til i samarbejde mellem Kultur V, Timotheuskirken samt lokale retorikeksperter.