Vinterjazz 2019: Snorre Kirk Beat Quartet

08 feb

Dato

08.02.2019, 20:30
90 kr. + gebyr
110 kr. i døren.
Afdæmpede, lyriske og cool bluesprægede numre, som leder tankerne hen mod forbilleder som Duke Ellington, Miles Davis og Charles Mingus.

Snorre Kirk er en dygtig komponist og orkesterleder, som skaber yderst elegant, moderne lyrisk jazz. Med sig har Snorre Kirk et stjernespækket skandinavisk hold med den fremragende tenorsaxofonist Jan Harbeck i front. Den dygtige Magnus Hjort på piano og Anders Fjelsted på bas.

Om Snorre Kirk

Trommeslageren og komponisten Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien, samt med internationale størrelser som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed. Han har fire kritikerroste albums bag sig, som bl.a. har fået JazzSpecial-prisen for årets udgivelse, samt nomineringer til Danish Jazz Awards. Det seneste album fra sommeren 2018 er det hidtil mest ambitiøse og har modtaget lutter roser.

Copenhagen Vinterjazz 2019

Koncerten er en del af den landsdækkende festival Vinterjazz. Overalt på landets spillesteder bliver der i tre uger i februar sat fokus på jazzen i alle dens afskygninger.

Arrangøren bag koncerten

Kulturstationen Vanløse i samarbejde med Vinterjazz-festivalen, som også står bag den årlige Copenhagen Jazzfestival. Koncerten er støttet af Københavns Kommunes Musikudvalg og Statens Kunstfond.

Praktisk information

Koncerten kan opleves hos Kulturstationen Vanløse fredag den 8. februar - dørene åbner kl. 20.00. Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Prisen er 90 kr. + gebyr i forsalg eller 110 kr. i døren. Se billetlink under billede.