Verdensmusik For Børn: Trypical Cumbia

14 feb

Dato

14.02.2019, 12:30 til 16:00
30 kr. + gebyr
40 kr.i døren.
Kom til latin-fest for hele familien! Det er umuligt at stå stille, når Trypical Cumbia går i gang med deres svingende rytmer.

Musik, der taler til alle, store som små, og sætter gang i en farverig fest fuld af livsglæde og smittende rytmer. Musikken fortolker Cumbia genren, som blev til i Colombia i 50’erne og er en rejse fra de colombianske strande til de bolivianske bjerge.

Bag om Trypical Cumbia

Et band fyldt af livsglæde og power, som igennem de senere år har stormet frem og spillet landet tyndt. Bandet består af musikere fra Chile, Colombia og Denmark. På et sprudlende tæppe af percussion lægges sang, elguitar, elbas, klarinet og tenorsaxofon. 

Verdensmusik For Børn

Med festivalen "Verdensmusik For Børn" ønsker vi at bygge bro til andre kulturer. Vi vil gerne åbne børnene for et alternativ musikalsk rum fuld af historier, musik og fortællinger om verdenen og de mange farverige lande, som sætter folkemusikken i centrum. Folkemusikken er nemlig, mere end nogen anden musikalsk udtryksform, inkluderende, både for høj og lav. Det er livsbekræftende musik til folket og til fællesskabet.

Se programmet for festivalen "Verdensmusik for børn" her.

Festivalen byder både på koncerter og workshops med dans, trommespil, instrumentbygning og udstillinger.

Arrangørerne bag festivalen

Verdensmusik For Børn – en vinterferiefestival er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Missing Voices. Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Valby Lokaludvalg.

Praktisk information

Der er to koncerter på dagen med start kl. 12.30 og 15.00. Koncerten varer ca en time.

Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Børn og voksne samme billetpris. Køb billetter via billetlink under billede.