Verdensmusik For Børn: Trommeworkshop med Sylvester

16 feb

Dato

16.02.2019, 11:00
Hvordan lyder 150 trommer? Find ud af det sammen med trommemester Sylvester!

Kom med til et helt univers af rytme, livsglæde og fællesskab når trommemester Sylvester Abgedoglo fortæller historier med sine 150 afrikanske trommer og alle børn er inviteret med. Kom med til at skønt kulturmøde mellem Vestafrika og Danmark set i børnehøjde og spil med på de afrikanske rytmer til dine fingre summer af fryd. Det bliver en skøn time med afrikanske trommer, livsglæde og energi! 

Bag om Sylvester

Master drummer Sylvester Agbedoglo er fra Togo, Vestafrika og er født ind i en familie og en kultur, hvor musik, dans, trommer og sang har stor betydning i alle livets aspekter. Sylvester er uddannet master drummer, hvilket vil sige, at han har lært alle de traditionelle og rituelle sange, danse og rytmer, og hvordan historierne fortælles ved hjælp af trommen. Sylvester har boet og undervist i Danmark siden 1990 og i 1998 startede han sin Djembeskole, hvorigennem han underviser og underholder børn og voksne. Sylvester er en anerkendt musiker i danske verdensmusikkredse og optræder på flere internationale verdensmusikscener med forskellige kunstnere både danske og udenlandske.

Verdensmusik For Børn

Med festivalen "Verdensmusik For Børn" ønsker vi at bygge bro til andre kulturer. Vi vil gerne åbne børnene for et alternativ musikalsk rum fuld af historier, musik og fortællinger om verdenen og de mange farverige lande, som sætter folkemusikken i centrum. Folkemusikken er nemlig, mere end nogen anden musikalsk udtryksform, inkluderende, både for høj og lav. Det er livsbekræftende musik til folket og til fællesskabet.

Se programmet for festivalen "Verdensmusik for børn" her.

Festivalen byder både på koncerter og workshops med dans, trommespil, instrumentbygning og udstillinger.

Arrangørerne bag festivalen

Verdensmusik For Børn – en vinterferiefestival er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Missing Voices. Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Valby Lokaludvalg.

Praktisk information

Workshoppen starter kl. 11.00 og varer ca en time.

Workshoppen koster 20 kr. pr. person og giver samtidig adgang til sanseudstillingen. Billetter købes via link under billedet. Både børn og voksne skal have billet.