Verdensmusik For Børn: Trio Azulejos

16 feb

Dato

16.02.2019, 14:30
30 kr. + gebyr
40 kr.i døren.
Trio Azulejos bringer liv til ældgamle, romantiske sange fra det sefardisk jødiske samfund i middelalderens Andalucien.

Den jødiske Ladino-musik er et sammensurium af lokale traditioner fra både Nordafrika og Middelhavs Europa. Her er sange, der sprudler af liv og smil, sange af sitrende skønhed og fortællende sange, der genopliver en svunden tid.  

Bag om Trio Azulejos

Trio Azulejos er det eneste orkester, som spiller ladino (jødisk spansk) i Danmark. En genre, der internationalt set har fået en renæssance i de seneste år. Sangteksterne fortæller om længsel, håb og (ulykkelig) kærlighed, men repertoiret indeholder også sjove vrøvle- og vuggeviser. Trioens lyd og arrangementer afspejler medlemmernes egne baggrunde i jazz/folk

Verdensmusik For Børn

Med festivalen "Verdensmusik For Børn" ønsker vi at bygge bro til andre kulturer. Vi vil gerne åbne børnene for et alternativ musikalsk rum fuld af historier, musik og fortællinger om verdenen og de mange farverige lande, som sætter folkemusikken i centrum. Folkemusikken er nemlig, mere end nogen anden musikalsk udtryksform, inkluderende, både for høj og lav. Det er livsbekræftende musik til folket og til fællesskabet.

Se programmet for festivalen "Verdensmusik for børn" her.

Festivalen byder både på koncerter og workshops med dans, trommespil, instrumentbygning og udstillinger.

Arrangørerne bag festivalen

Verdensmusik For Børn – en vinterferiefestival er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Missing Voices. Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Valby Lokaludvalg.

Praktisk information

Koncerten varer ca en time.

Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Børn og voksne samme billetpris. Køb billetter via billetlink under billede.