Verdensmusik For Børn: Moussa Diallo trio

  • Moussa Diallo trio
13 feb

Dato

13.02.2019, 13:00 til 17:00
30 kr. + gebyr
40 kr.i døren. Gratis for institutioner, ved forudbestilling og brug af kode.
Man får helt lyst til at danse blot ved tanken om Moussas eventyr og sange. Kom til familiekoncert med Moussa Diallo trio.

Glæd dig til sangen om den lille mariehøne Kimi Komo, som Moussas bedstemor fortalte ham en dag, han ikke havde lyst til at gå i skole. Moussa synger også om Yolo og den forfængelige prinsesse. Sangen om hanen og firbenet handler om venskab og der er en sang om pigen Fanta Cisse. 

Sangene bygger på de afrikanske eventyr, som Moussa fik fortalt af sin bedstemor, da han var barn i Mali. Det er sjove historier, som du også kan blive lidt klogere af.

Bag om Moussa Diallo trio

Moussa Diallo er kendt som en sublim bassist på den danske rock- og verdensmusikscene bl.a. i selskab med Sneakers, Hanne Boel, Savage Rose og Palle Mikkelborg - og ikke mindst i hans egen trio sammen med de to eminente gambianske musikere Dawda Jorbarteh og Salieu Dibba.

Musikerne i Moussa Diallo trio spiller på spændende afrikanske instrumenter. Der er en kora, som er et strengeinstrument med en smuk lyd i familie med en harpe.

Moussa Diallo: Bas, sang og fortælling
Dawda Jobarteh: Kora, sang
Salieu Dibba: Percussion, sang

Verdensmusik For Børn

Med festivalen "Verdensmusik For Børn" ønsker vi at bygge bro til andre kulturer. Vi vil gerne åbne børnene for et alternativ musikalsk rum fuld af historier, musik og fortællinger om verdenen og de mange farverige lande, som sætter folkemusikken i centrum. Folkemusikken er nemlig, mere end nogen anden musikalsk udtryksform, inkluderende, både for høj og lav. Det er livsbekræftende musik til folket og til fællesskabet.

Festivalen byder både på koncerter og workshops med dans, trommespil, instrumentbygning og udstillinger. 

Arrangørerne bag festivalen

Verdensmusik For Børn – en vinterferiefestival er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Missing Voices. Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Valby Lokaludvalg.

Praktisk information

Der er to koncerter på dagen med start kl. 13.00 og 16.00. Koncerten varer ca en time.

Koncertbilletten giver også adgang til sanseudstillingen, der har åbent fra 9.30 til kl. 16.00

Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Børn og voksne samme billetpris. Køb billetter via billetlink under billede.