Verdensmusik For Børn: Karen Mukupa og Wadudu

  • Mukupa og Wadudu
14 feb

Dato

14.02.2019, 16:00 til 17:00
30 kr. + gebyr
40 kr.i døren.
Oplev skøn medrivende musik og fantastiske fortællinger, når Karen Mukupa og musikerne i Wadudu fortæller og eventyr fra de varme lande

Karen Mukupa fortæller historier og eventyr fra de varme lande. Historierne har hun blandt andet hentet fra sin barndom i Zambia og fra sine mange rejser som voksen. Hør om hvordan man fanger tre fuldvoksne elefanter, og om hvordan Mukupa fik sit navn. Eller hør historien om junglens ånd – en dreng med grøn hud og ild i håret.

Historierne akkompagneres med musik og vokal, mens børnene gennem leg, sang og dans tages med på en nysgerrig rejse til fjerne himmelstrøg.

Bag om Karen Mukupa og Wadudu

Wadudu betyder i øvrigt insekter på swahili! Karen Mukupa har skrevet børnebøgerne 'Prinsessehistorier fra hele verden' og 'Alverdens hekse og troldmænd'.

Wadudu består desuden af perkussionist Mark Jackman, Keys Troels Kjær og korsangerinde Teresa Jackman. Musikken bliver flettet ind i historierne, og sammen synger og leger de med børnene.

Verdensmusik For Børn

Med festivalen "Verdensmusik For Børn" ønsker vi at bygge bro til andre kulturer. Vi vil gerne åbne børnene for et alternativ musikalsk rum fuld af historier, musik og fortællinger om verdenen og de mange farverige lande, som sætter folkemusikken i centrum. Folkemusikken er nemlig, mere end nogen anden musikalsk udtryksform, inkluderende, både for høj og lav. Det er livsbekræftende musik til folket og til fællesskabet.

Festivalen byder både på koncerter og workshops med dans, trommespil, instrumentbygning og udstillinger. 

Arrangørerne bag festivalen

Verdensmusik For Børn – en vinterferiefestival er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Missing Voices. Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Valby Lokaludvalg.

Praktisk information

Koncerter starter kl. 16.00. og varer ca en time.

Koncertbilletten giver også adgang til sanseudstillingen, der har åbent fra 9.30 til kl. 16.00

Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Børn og voksne samme billetpris. Køb billetter via billetlink under billede.