Verdensmusik For Børn: Eastwind

12 feb

Dato

12.02.2019, 12:00
30 kr. + gebyr
40 kr.i døren.
EASTWIND inviterer til en forrygende familiekoncert, der damper af borsjtj, bisonokser og vodka.

Ta` med Eastwind langt ind i hjertet af Østeuropa, til Bukovina, hvor trommer og overtonefløjter følger fårene på græs, hvor sopransaxofon, drejelire og harmonika spiller op til dans og jødeharper og en transylvansk cello lokker månen frem. Ta` med til Zadagora, byen i de grønne bjerge – til gaden med de 26 huse og 17 forskellige nationaliteter, hvor alle bliver inviteret med, når der festes!

Bukovina er korsvejen, hvor Ukraine, Polen, Transylvanien, Moldavien, Galicien og Rumænien mødes. Her mødes danske Klezmerduo med Halas Duo, to af Polens førende folkemusikere.

Der må lyttes, klappes, synges og danses med!

Bag om Eastwind

Eastwind består af de to duo'er Klezmerduo og Halas Dou, der har mødtes, udvekslet og inspireret hinanden igennem  20 år. Det er blevet til mange fælles projekter: som teatermusikere på forestillinger i Danmark, som koncertmusikere i Polen, Frankrig og Danmark og ikke mindst fælles forestillings- og studieprojekter omkring traditionel østeuropæisk musik, både i Poznan og grænseområdet Polen, Ukraine, Hviderusland. Bl.a. genoplivning af de gamle “Helligtrekongers spil”.

Sidste skud på stammen er den fælles koncert EASTWIND – lyden af Østeuropa. 

Verdensmusik For Børn

Med festivalen "Verdensmusik For Børn" ønsker vi at bygge bro til andre kulturer. Vi vil gerne åbne børnene for et alternativ musikalsk rum fuld af historier, musik og fortællinger om verdenen og de mange farverige lande, som sætter folkemusikken i centrum. Folkemusikken er nemlig, mere end nogen anden musikalsk udtryksform, inkluderende, både for høj og lav. Det er livsbekræftende musik til folket og til fællesskabet.

Se programmet for festivalen "Verdensmusik for børn" her.

Festivalen byder både på koncerter og workshops med dans, trommespil, instrumentbygning og udstillinger.

Arrangørerne bag festivalen

Verdensmusik For Børn – en vinterferiefestival er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Missing Voices. Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Valby Lokaludvalg.

Praktisk information

Koncerten starter kl. 12.00 og varer ca en time.

Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Børn og voksne samme billetpris. Køb billetter via billetlink under billede.