Verdensmusik For Børn: Børnebif

11 feb

Dato

11.02.2019, 12:00 til 13:00
Gratis
Tegnefilm, masser af musik og gratis popcorn og saftevand. Børnebif er tilbage!

Så er det tid til at slænge sig med film, popcorn og saftevand i børnebiblioteket. Vi viser en dejlig musikalsk børnefilm af bedste skuffe, så skrål med hvis du kan og se en elsket klassiker (som vi holder hemmeligt lidt endnu, men den er god!). Den er farverig, vild og har både fulde skeletpirater, smukke havfruer og frække blæksprutter. 

Bag om Børnebif

Børnebif er en tilbagevendende gratis hyggebiograf på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Vi viser kendte børnefilmsklassikere der er mindst 10 år gamle. Det er et gratis arrangement og der vil altid være gratis popcorn og saftevand. 

Verdensmusik For Børn

Med festivalen "Verdensmusik For Børn" ønsker vi at bygge bro til andre kulturer. Vi vil gerne åbne børnene for et alternativ musikalsk rum fuld af historier, musik og fortællinger om verdenen og de mange farverige lande, som sætter folkemusikken i centrum. Folkemusikken er nemlig, mere end nogen anden musikalsk udtryksform, inkluderende, både for høj og lav. Det er livsbekræftende musik til folket og til fællesskabet.

Se programmet for festivalen "Verdensmusik for børn" her.

Festivalen byder både på koncerter og workshops med dans, trommespil, instrumentbygning og udstillinger.

Arrangørerne bag festivalen

Verdensmusik For Børn – en vinterferiefestival er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Missing Voices. Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Valby Lokaludvalg.

Praktisk information

Filmen starter kl. 12.00 og varer ca en time. Den vises i Helgasalen på 1. sal. 

Arrangementet kræver ikke tilmelding. Man dukker bare op.