Verdensmusik For Børn: Arte Flamenco

15 feb

Dato

15.02.2019, 12:30 til 16:00
30 kr. + gebyr
40 kr.i døren.
Flamenco, fest og passioneret musik for både store og små med dans, guitar, sang, klap, percussion og brug af vifter, sjal og kastagnetter.

Den spanske flamenco har spredt sig verden over og fanger både børn og voksne med dansens fortryllende trin, guitarens sprøde klange og sangerens sjælfulde måde at synge på. Flamenco er en leg og en fest, hvor man driller, elsker og udtrykker alle de følelser vi møder igennem livet – også de triste.

Bag om Arte Flamenco

Som gruppe har Arte Flamenco eksisteret siden 2007 og har turneret på en række udenlandske og danske scener. Gruppens base er Danmark, men er sammensat af musikere og dansere, der bor og arbejder i det professionelle flamencomiljø i Danmark, Sverige og Spanien.

Verdensmusik For Børn

Med festivalen "Verdensmusik For Børn" ønsker vi at bygge bro til andre kulturer. Vi vil gerne åbne børnene for et alternativ musikalsk rum fuld af historier, musik og fortællinger om verdenen og de mange farverige lande, som sætter folkemusikken i centrum. Folkemusikken er nemlig, mere end nogen anden musikalsk udtryksform, inkluderende, både for høj og lav. Det er livsbekræftende musik til folket og til fællesskabet.

Se programmet for festivalen "Verdensmusik for børn" her.

Festivalen byder både på koncerter og workshops med dans, trommespil, instrumentbygning og udstillinger.

Arrangørerne bag festivalen

Verdensmusik For Børn – en vinterferiefestival er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Missing Voices. Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Valby Lokaludvalg.

Praktisk information

Der er to koncerter på dagen med start kl. 12.30 og 15.00. Koncerten varer ca en time.

Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Børn og voksne samme billetpris. Køb billetter via billetlink under billede.