Teater V: Tvind “The Musical”

07 mar

Dato

07.03.2019, 20:00 til 17.03.2019, 16:00
205 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter.
En fortælling om en tid, hvor fællesskabet fyldte for meget, til en tid, hvor det fylder for lidt.

Sidste sæsons store publikums- og anmeldersucces vender tilbage!

Året er 1972 – USA’s præsident, Richard Nixon, besøger Kina og møder Mao Zedong. Mogens Glistrup stifter Fremskridtspartiet. Anker Jørgensen bliver statsminister, Danmark siger “JA” til EF; Bowie udgiver Ziggy Stardust, og i biograferne har den første Godfatherfilm verdenspremiere.

I årene inden startede Mogens Amdi Petersen Den Rejsende Højskole og samme år Det Nødvendige Seminarium, der senere blev til det verdensomspændende imperium, Tvind: Et socialt projekt i en tid, hvor man sagde Os, Vi, Sammen, i stedet for Mig, Mig, Mig. Vi følger en gruppe mennesker og deres udvikling i Tvind fra 70’erne og op til midt 90’erne, hvor Tvind kommer i alvorlig modvind. 

Medvirkende

Ny dansk dramatik – for fuld musik – af Andreas Garfield. Medvirkende skuespillere: Iben Dorner, Rikke Bilde, Margit Watt Boolsen, Magnus Brunn, Martin Bo Lindsten og Sune Skuldbøl Vraa. Instruktion Jens Svane Boutrup. Scenografi Julie Forchhammer. Musikalske arrangementer Sune Skuldbøl Vraa.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk info

Spilleperiode: Torsdag den 7. marts - søndag den 17. marts 2019. 

  • Onsdag, torsdag og fredag kl. 20:00
  • Lørdag kl. 17:00
  • Søndag kl. 16:00

Forestillingen varer omkring 2 timer.

Billetter til forestillingen kan købes via. linket ovenfor