Teater V: Selvtægt

30 okt

Dato

30.10.2019, 20:00 til 02.11.2019, 17:00
175 kr.
Oplev St. Tv. Og Teater Momentums krimi-noir om neo-Europa og Säpoagent Mo, der forsøger at optrævle de mange asylbrande, der hærger landet.

Mo er taget til den lille flække Ljungby for at efterforske. Men ingen ved noget. Og det eneste vidne er en hund.

Samtidig mødes en muslimsk pige med tørklæde og en neonazist på en internetcafé og finder ud af at de spiller på samme Counter-Strike hold! Og hvad fuck gør man så? Og en alkoholiseret arbejdsløs kvinde maler billeder af asylbranden til byens morskab, men en dag bliver hun kontaktet af en gallerist fra Berlin, som mener det er kunst.

For at komme dybere ned i sagen må Mo tage yderst utraditionelle metoder i brug. Og hvordan skal Marit, byens kommunalpolitiske blæksprutte holde styr på det hele?

Medvirkende

Medvirkende: Mohamed Ali Osman, Emil Prenter, Amira Jasmina Jensen, Betina Grove, Marianne Søndergaard. Instruktør: Anna Andrea Malzer. Medinstruktør: Kasper Dalsgaard. Manuskript: Aleksa Okanovic. Komposition: Søren Caspersen. Lysdesigner: Mia Jandje Willett. Musikalsk arrangement: Matias Vestergård
Scenograf: TNP Peter Skensved. Kostumedesigner: Lise Marie Birch. Lydtekniker: Christian Berntsen. Producenter: Teater St. Tv. og Teater Momentum.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk information

  • Spilleperiode: 30. oktober 2019 - 2. november 2019. 
  • Varighed: 1 time og 15 min. uden pause.