Teater V: Random

03 apr

Dato

03.04.2019, 20:00
175 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter.
En forestilling om menneskelivets kaos og rod fra det prisvindende kunstnerkollektiv Livingstones Kabinet.

Det prisvindende og internationalt turnérende scenekunst-ensemble Livingstones Kabinet præsenterer en musikalsk performance om livets tilfældighed.

Her favnes tilværelsens kaos i en drømmelabyrintisk verden, hvor der leges med menneskets tilbøjelighed til at forsøge at skabe mening i det tilsyneladende meningsløse.

Random er en larmende humoristisk protest mod de kræfter i vores samtid, der forsøger at undertrykke den vidunderlige rodebutik, der udgør vores fælles menneskelighed.

Medvirkende

Livingstones Kabinet har historisk bestået af skiftende aktører, forfattere, komponister, koreografer, performere, dramaturger, musikere, scenografer og instruktører, der sammen skaber tværkunstnerisk scenekunst med et helt særegent og meget genkendeligt scenesprog. 

Deres arbejde karakteriseres af en billedrig visuel stil og en stram og koreografisk iscenesættelse, ledsaget af nyskrevet live og indspillet musik og lyddesign.

Medvirkende performere: Pete Livingsone, Piet Gitz-Johansen, Kristina Sørensen Ougaard, Petter Wadsten, Pernille Koch. Scenografi ved Julie Forchhammer og instruktion ved Nina Kareis.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk info

Spilleperiode: Onsdag den 3. april 2019.

Spilletider: 

  • Onsdag kl. 20.00.

Varighed: 1 time

Forestillingen spilles på engelsk.

Billetter kan købes via billetlinket under billedet.