Teater V: Kunsten at dø

20 mar

Dato

20.03.2019, 20:00 til 24.03.2019, 16:00
175 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter.
En performance om livet før døden af mester-mimer-klovnen, skuespilleren og instruktøren Paolo Nani.

Vi oplever 90 minutter i to klovnes liv, på toppen af deres karriere, både på scenen og især bag tæppet. Vi forbløffes over deres storartede numre, bevæges af deres venskab og griner af deres indbyrdes kamp, og vi forfærdes over, samtidig med at de selv erkende det, at en af dem snart skal dø.

Vi mærker, hvordan denne kendsgerning påvirker deres liv og forhold, og forsøger at forstå dem, når de tænker på døden, på den måde klovne gør. Og vi er samtidig med til at konstatere noget vi måske ikke har tænkt meget på: AT DER ER LIV FØR DØDEN!

En 100% ordløs forestilling fyldt med humor, rytme, musik og poesi. 

Medvirkende

Paolo Nani er en af verdens bedste og mest respekterede mimiske klovne. Han er en multi-facettet kunstner, skuespiller og instruktør, og er kendt for sin ektraordinære timing, sit morsomme og precise kropsprog samt sin mesterlige mimik.

Medvirkende er derudover skuespilleren Kristján Ingumarsson. Scenografi ved Kristian Knudsen.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk info

Spilleperiode: Onsdag den 20. marts - søndag den 24. marts 2019. 

Spilletider: 

  • Onsdag, torsdag og fredag kl. 20.00. 
  • Lørdag kl. 17.00.
  • Søndag kl. 16.00. 

Billetter kan købes via billetlinket under billedet.

Varighed: 1 time og 30 min. uden pause