Teater V: Knud Romers ABC

21 apr

Dato

21.04.2020, 11:15 til 26.04.2020, 15:00
140 kr.
Sart Danseteater, Den Fynske Opera og Baggårdteatret tager dig med på en underfundig og lærerig bogstavssafari.

Udgangspunktet er Knud Romers bidende og poetiske bogstavsfabler, som rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny i en kakofoni af farverige billeder, musik og dans.

Forestillingen er baseret på Knud Romers ABC, John Kørners billedkunstneriske dyreunivers og Bent Sørensens nykomponerede musik og skaber tilsammen en smuk koreograferet scenisk sangleg for de 7-11-årige.

Medvirkende

Medvirkende: Anete Jensen, Karin Norrinder, Carlos Rodas og Anders Ringgaard Andersen. Instruktør: Sofie Christiansen. Scenograf: Luise Midtgaard. Komponist: Bent Sørensen. Koreograf: Sofie Christiansen. Kostumedesigner: Alaya Riefensthal. Lysdesigner: Kim Staugaard Littau. Forestillingsleder: Sophie Villsen. Idé: Jakob Bjerregaard Engmann. Produktionsleder: Thomas Dam Jensen. Forfatter: Knud Romer.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk information

  • Spilleperiode: 21. - 26. april 2020.
  • Varighed: 50 min.