Teater V: Kejseren

07 feb

Dato

07.02.2019, 20:00 til 02.03.2019, 17:00
175 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter.
En satirisk og politisk forestilling fremført at det prisvindende kunstnerkollektiv Livingstones Kabinet.

“Han har jo ikke noget tøj på!". En fabulerende, politisk-satirisk, musikalsk og meget fri fortolkning af H.C. Andersens 'Kejserens Nye Klæder'. Med nykomponeret livemusik, sange og et billedrigt sceneunivers er 'Kejseren' en aktuel og fræk kommentar til vor samtids politiske landskab.

Medvirkende

Livingstones Kabinet har historisk bestået af skiftende aktører, forfattere, komponister, koreografer, performere, dramaturger, musikere, scenografer og instruktører, der sammen skaber tværkunstnerisk scenekunst med et helt særegent og meget genkendeligt scenesprog. 

Deres arbejde karakteriseres af en billedrig visuel stil og en stram og koreografisk iscenesættelse, ledsaget af nyskrevet live og indspillet musik og lyddesign.

Medvirkende performere er Johannes Lilleøre, Birgitte Prins, Pete Livingstone, Bebe Risenfors m.fl. Instruktion ved Nina Kareis og scenografi ved Julie Forchhammer. Musik ved komponist Pete Livingstone.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk info

Spilleperiode: Torsdag den 7. februar - lørdag den 2. marts 2019.

Spilletider: 

  • Onsdag, torsdag og fredag kl. 20.00. 
  • Lørdag kl. 17.00. 
  • Søndag kl. 16.00. 

Varighed: 1 time og 15 min. uden pause.

Billetter kan købes via billetlinket under billedet.