Teater V: Jagten på det grå guld

02 maj

Dato

02.05.2019, 20:00 til 04.05.2019, 17:00
175 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter.
Moderne dans med teater- og performancekompagniet Don Gnu.

Vi giver magten og æren tilbage til det levede liv.

Vi lever i en tid og et samfund, hvor vi bliver ældre og ældre, men hvor alting samtidig går hurtigere og hurtigere. Hvor viden forældes hurtigere end mennesket og erfaring dermed som oftest bliver ubrugelig, og hvor vi italesætter alderdommen som en byrde og ungdommen dyrkes som et ideal i sig selv. Det er det ikke i DON GNU!

Jagten på det Grå Guld er en moderne eventyrfortælling i et ordløst univers, hvor vi følger to ældre mænds indbyrdes rejse mod fortidens tinder og minder. En humoristisk og rørende rejse, der søger at finde ind til hvad, der er kernen i os mennesker.

Medvirkende

Don Gnu - Physical Theatre & Film er et kunstnerisk samarbejde, der fokuserer på dans og fysisk teater på scene og i film.

Kompagniet blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i fællesskab står for den kunstneriske ledelse.

Medvirkende: Jannik Elkær, Kristoffer Louis Andrup Pedersen, Petras Lisauskas, Alice Carreri, Nicolai Kornerup, Emil Goldschmidt. 

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk info

Spilleperiode: Torsdag den 2. maj - lørdag den 4. maj 2019. 

Spilletider: 

  • Torsdag og fredag kl. 20.00.
  • Lørdag kl. 17.00.

Varighed: 1 time.

Billetter kan købes via billetlinket under billedet.