Teater V: Human in balance

30 apr

Dato

30.04.2020, 20:00 til 02.05.2020, 17:00
175 kr.
Don Gnu præsenterer i co-produktion med Bora Bora en forestilling om at finde balancen og bevare bevægelsen.

Live sang, pandelamper, videoprojektioner og dansere bringer mennesker, som vi kender dem, til live i forestillingen "Human in Balance".

Hovedpersonen er en gigantisk halv tons tung roterende vippescene. Den er et kunstværk i sig selv, og med danserne i perfekt balance på denne scene opstår magien med vilde stunts og ømme, svævende og sanselige møder.

Valg der vipper scenen

Forestillingen sætter fokus på, at vi som mennesker skal genfinde balancen, men uden at give slip på bevægelsen og de skæve og overraskende stunts, som er livets salt. Dansernes bevægelser på den roterende og vippende scene iscenesætter og tydeliggør, at de ting, man foretager sig, påvirker andre.

Oplev en skabelseshistorie, der gentænker mennesket.

Medvirkende

Performance & koreografi: Evi Karsera, Alexia Nicolaou, Petras Lisauskas, Frederik Pors Jakobsen, Alice Carreri. Instruktion & koreografi: Jannik Elkær. Medinstruktør: Kristoffer Louis Andrup Pedersen. Video, lys & dramaturgi: Christoffer Brekne. Komponering, musik & lyd: Alice Carreri. Dramaturgisk konsulent: Bjørn Brinch.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk information

  • Spilleperiode: 30. april- 2. maj 2020.
  • Varighed: 1 time.