Teater V: Haabet

21 nov

Dato

21.11.2018, 20:00 til 24.11.2018, 17:00
175 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter.
Barsk, tankevækkende og medrivende fortælling om slavehandel i årene 1787 til 1825 ved egnsteatret Teatret Møllen.

Året er 1787. Fregatten Haabet stævner ud på en fatal sejlads, der skal bringe slaver fra Guldkysten i Afrika til de danske sukkerplantager i Caribien. Undervejs udbryder der mytteri og en række menneskeskæbner bliver ændret for altid.

En fortælling om kærlighed, frygt og håb

HAABET er baseret på Mich Vraas roman som skildrer slavehandlen i al dens gru i årene 1787 til 1825. En fortælling der både rummer ondskab og kærlighed, frygt og ikke mindst håb. I Teatret Møllens udgave flettes hovedpersonernes korrespondancer, dagbogsoptegnelser og logbøger sammen med virkelige, historiske dokumenter, for tilsammen at danne en rørende og tankevækkende, spændende og barsk fortælling.

Medvirkende

Teatret Møllen er et egnsteater i Haderslev Kommune og Sønderjylland. Siden 1974 har teatret haft til huse i den gamle slotsvandmølle i Haderslev. Teatret Møllen spiller årligt ca. 120 forestillinger for børn og voksne stationært på Teatret Møllen samt på turné over hele landet.

Medvirkende er skuespillerne Connie Trøjbjerg, Klaus Andersen, Ole Sørensen, Thomas Jacob Clausen Rønne, Charity Laufer og Sheba Nana Mikkelsen Hunter. Instruktion ved Rasmus Ask og scenografi ved Laura Rasmussen.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk information

Spilleperiode: Onsdag den 21. november - lørdag den 24. november 2018. 

Spilletider:

  • Onsdag, torsdag og fredag kl. 20.00.
  • Lørdag kl. 17.00. 

Varighed: 2 timer inkl. pause