Teater V: God jul, Cirkeline

11 dec

Dato

11.12.2019, 09:30 til 22.12.2019, 13:00
175 kr.
Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstiksæske og kigger på stjernerne. Sådan begynder Cirkelines juleeventyr.

Gaver skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid.

I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Oplev Teater Nexts juleforestilling om den altid finurlige Cirkeline. 

Medvirkende

Medvirkende: Mette Alvang, Anne Blomsgård og Christian Bergman. Instruktør: Lisbet Lipschitz. Scenograf: Niels Secher. Lysdesigner: Morten Hembo. Komponister: Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt. Forfatter: Hanne Hastrup.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk information

  • Spilleperiode: 11. - 22. december 2019.
  • Aldersgruppe: Vi gør opmærksom på, at forestillingen egner sig til børn fra 3 år og op. OBS. Yngre børn kan blive forskrækkede over mørket, troldenes masker eller de høje lyde – det en meget anden oplevelse end at læse bogen. Vi anbefaler altså ikke forestillingen til børn under 3 år. 
  • Varighed: 45 min.