Teater V: Dyrene i Hakkebakkeskoven

22 aug

Dato

22.08.2018, 11:15 til 07.09.2018, 11:15
205 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter.
Thorbjørn Egners klassiker med alle de kendte sange.

Tag hele familien med til Valbys Teater V og oplev den prisvindende opsætning af Thorbjørn Egners klassiker med alle de kendte sange: ”Når en peberkage bager…” ”Den som spiser gulerødder…” ”Hip Hurra for Bamsefar…” – og mange, mange flere.

Børneforestillingerne

Dyrene i Hakkebakkeskoven er den ene af to forestillinger inspireret af Thorbjørn Egner, som opføres på Teater V. Den anden, Karius og Baktus, spilles til foråret. 

Medvirkende

Manuskript af Thorbjørn Egner. Oversættelse ved Halfdan Rasmussen. Instruktion og bearbejdelse ved Pelle Koppel. Scenografi ved Johan Kølkjær, efter Thorbjørn Egner. Musik af Christian Hartmann og Thorbjørn Egner. Medvirkende skuespillere: Filippa Suenson, Mikkel Reenberg, Rune Antonio Bro, Magnus Bruun, Linda Elvira Magnussen, Margit Watt-Boolsen, Asbjørn Agger.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk info

Spilleperiode: Onsdag den 22. august - fredag den 7. september 2018.

Spilletider: Varierende, se ved billetkøb.

Varighed: 1 time og 50 min. med pause.

Alder: Fra 5-99 år