Teater V: Driving Miles

19 mar

Dato

19.03.2020, 20:00 til 22.03.2020, 16:00
175 kr.
Oplev Parkteatrets historie om Miles, der kommer til Molde og bliver hentet i lufthavnen af en limousine med chauffør Svein Åge bag rattet.

”Do you know who I am?” spørger Miles. ”Yes” siger Svein Åge. “Do you like my music?” siger Miles. “No” siger Svein Åge.

Det lægger grunden til et venskab. Miles Davis bliver glad. Han har truffet et menneske, som hverken lyver, lefler eller smigrer, men siger tingene ligeud.

Næste gang Miles kommer til Norge kræver han Svein Åge som chauffør, og deres venskab udvikler sig gennem årene.

En livsændrende koncert

Historien kredser om Svein Åges opdigtede ven Steinar og dennes møde med Miles’ musik ved en legendarisk koncert i Montreux, der nærmest bliver en åbenbaring for ham og ændrer hans indstilling til livet.

Medvirkende

Medvirkende: Hans Henrik Clemensen. Musikere: Anders Malta, Zier Romme Larsen, Rune Fog-Nielsen og Cornelia Nilsson. Instruktør: Vigga Bro. Forfatter: Henning Mankell. Komponist: Miles Davis.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk information

  • Spilleperiode: 19. - 22. marts 2020.
  • Varighed: 1 time og 20 min. uden pause.